SIKKER BETALING
Nem og hurtig betaling
FRI FRAGT
Køb over 500,- (pakkeshop)
HURTIG LEVERING
Vi leverer indenfor 1-3 dage
RETURRET
14 dages retur

Om Driver.dk

Hos Driver finder du Danmarks mest passionerede bilnørder, som hver dag arbejder hårdt, for at kunne tilbyde den bedste service samt de bedste og mest efterspurgte produkter til vores kunder. I Driver’s fysiske butik, såvel som på webshoppen, imødekommer vi alle kunder, og sætter en dyd i aldrig at sige nej. I vores bestræbelser på at være leveringsdygtige på alle produkter til din bil, har vi igennem adskillige år opbygget og udvidet vores leverandørnetværk, så vi i dag kun handler med partnere, som vi har fuld tillid til.

 

Udover vores fysiske og online butik, hvor vi ligger inde med alt udstyr og stereo til din bil, har vi ligeledes eget værksted. Her står vores mekanikere altid klar til at tage sig af din bil, hvad enten det drejer sig om dækskifte, forsikringsskader, alt mekanisk eller service.

 

Foruden kompetente mekanikere sikrer vi via kontinuerlige investeringer i det bedste materiel, at vores værksted altid er udstyret med det bedste værktøj og udstyr – det mener vi er grundlæggende for at kunne yde den bedste service.

 

Hos Driver vil du erfare, at vores passion for biler og biludstyr, i kombination med godt og ærligt købmandskab, sikrer en fyldestgørende oplevelse, og danner fundamentet for langvarige kunderelationer. Gode kunderelationer er en mærkesag for os, da vi mener, at det skaber en enorm værdi for dig som kunde at kunne aflevere din bil eller søge rådgivning hos folk, som har kendskab til din bils historie.

 

En relation er dog kun lukrativ, hvis kunden får værdi for pengene, og derfor tager vi ikke let på opgaven. Hos Driver mener vi, at handling taler højere end ord; så lad os vise dig hvad vi mener, når vi siger, at du får Danmarks bedste service hos Driver!